LEGO Sonic the Hedgehog 40627

Byg en hyldest til "det bl lyn" med en klodsmodel af Sonic

sonic the hedgehog 40627
  • 139 Dele
  • LEGO Sonic the Hedgehog Tema
  • 40627 SKU

Fans af Sonic the Hedgehog kan nyde en pause fra skærmen, mens de bygger en hyldest til deres foretrukne blå helt. LEGO BrickHeadz sættet Sonic the Hedgehog (40627) omfatter en byggeplade og vil være en sjov udstillingsgenstand til skriveborde eller gamingstationer. Perfekt som gave til enhver Sonic-fan fra 10 år. Genskab Sonic the Hedgehog i …

Læs mere...

Priser LEGO Sonic the Hedgehog 40627

LEGO.com LEGO.com 100 kr Se

Se flere LEGO Sonic the Hedgehog sæt

Beskrivelse LEGO Sonic the Hedgehog 40627

Fans af Sonic the Hedgehog kan nyde en pause fra skærmen, mens de bygger en hyldest til deres foretrukne blå helt. LEGO BrickHeadz sættet Sonic the Hedgehog (40627) omfatter en byggeplade og vil være en sjov udstillingsgenstand til skriveborde eller gamingstationer. Perfekt som gave til enhver Sonic-fan fra 10 år.

  • Genskab Sonic the Hedgehog i BrickHeadz-stil – En gave til Sonic-fans fra 10 år
  • En sjov udstillingsgenstand – LEGO BrickHeadz sættet Sonic the Hedgehog (40627) omfatter en byggeplade, så fans kan bygge en udstillingsgenstand til deres skrivebord eller gamingstation
  • Størrelse – Sonic the Hedgehog er over 8 cm høj

Produkt detaljer

Officielt navn
LEGO Sonic the Hedgehog
SKU
40627
Dele
139
Tema
LEGO Sonic the Hedgehog
LEGO pris
100 kr
Instruktioner
Download byggevejledninger

OPLYSNING: Vi kan optjene en provision, hvis du bruger et af vores links til at foretage et køb uden omkostninger for dig.

Vi giver ikke præference for disse links i prislisten. Vi er et uafhængigt prissammenligningssted, og disse links hjælper os med at vedligeholde webstedet.

LEGO© Group er på ingen måde tilknyttet denne hjemmeside. Nogle billeder, tekster og varemærker er LEGO Groups ejendomsret.