LEGO The Skywalker Saga Deluxe Edition – Xbox Series X 5006337

Det ultimative LEGO Star Wars videospil!

the skywalker saga deluxe edition xbox series x s xbox one 5006337
  • UNKNOWN Tema
  • 5006337 SKU

Fans kan spille sig igennem alle 9 film i Star Wars sagaen med videospillet LEGO Star Wars: The Skywalker Saga Deluxe Edition. Det indeholder sjove eventyr, lunefuld humor og friheden til at udforske LEGO Star Wars-universet som aldrig før.

Læs mere...

Priser LEGO The Skywalker Saga Deluxe Edition – Xbox Series X 5006337

Lego.com LEGO.com 519 kr Se

Se flere LEGO UNKNOWN sæt

Beskrivelse LEGO The Skywalker Saga Deluxe Edition – Xbox Series X 5006337

Fans kan spille sig igennem alle 9 film i Star Wars sagaen med videospillet LEGO Star Wars: The Skywalker Saga Deluxe Edition. Det indeholder sjove eventyr, lunefuld humor og friheden til at udforske LEGO Star Wars-universet som aldrig før.

Ubegrænset spil
Spillerne kan frit udforske galaksen på deres vej til sagaens mest legendariske steder. Læg ud med podracing på Tatooine fra Star Wars: Den usynlige fjende, eller gå direkte til Reys eventyr i Star Wars: The Rise of Skywalker. Flyv fritgennem galaksen, og skift mellem film når som helst.

Ekstra luksus
Videospillet er en fremragende gaveidé til fans i alle aldre. Med hundredvis af figurer og fartøjer og den hylesjove LEGO-humor kan spillerne fordybe sig i deres foretrukne Star Wars-øjeblikke på en helt ny måde. Luksusudgaven giver desuden adgang til 6 DLC-figurpakker og en eksklusiv LEGO-minifigur af Luke Skywalker med blå mælk.

  • Send fans på eventyr i Star Wars universet som aldrig før med videospillet LEGO Star Wars: The Skywalker Saga Deluxe Edition og hele 9 films indhold.
  • Hundredvis af spilbare figurer, herunder helte som Luke Skywalker, Qui-Gon Jinn, Chewbacca, Leia Organa og Poe Dameron samt skurke som Darth Vader, Kylo Ren, Darth Maul og Kejseren.
  • Spillerne råder over talrige ikoniske fartøjer på både landjorden og i rummet, herunder Tusindårsfalken, AT-AT-gangere, Den Første Ordens TIE-jagere, modstandsbevægelsens X-wing-jagere og og mange andre.
  • Flyv frit gennem galaksen, udforsk sagaens mest legendariske steder, og skift mellem film når som helst.
  • Luksusudgaven indeholder en eksklusiv LEGO minifigur af Luke Skywalker med blå mælk.
  • Giver også adgang til 6 DLC-figurpakker: The Mandalorian pakke 1 og 2, Rogue One: A Star Wars Story, Klassiske figurer, Solo: A Star Wars Story og Star Wars: The Bad Batch.
  • Det er det ultimative LEGO Star Wars videospil og en fremragende gaveidé til både fødselsdage, jul og alle andre tidspunkter.
  • Kompatibelt med Xbox One spilsystemet. Der kræves en internetforbindelse for at få adgang til DLC-pakkerne i Deluxe Edition.

Produkt detaljer

Officielt navn
LEGO The Skywalker Saga Deluxe Edition – Xbox Series X
SKU
5006337
Tema
LEGO UNKNOWN
LEGO pris
519 kr

OPLYSNING: Vi kan optjene en provision, hvis du bruger et af vores links til at foretage et køb uden omkostninger for dig.

Vi giver ikke præference for disse links i prislisten. Vi er et uafhængigt prissammenligningssted, og disse links hjælper os med at vedligeholde webstedet.

LEGO© Group er på ingen måde tilknyttet denne hjemmeside. Nogle billeder, tekster og varemærker er LEGO Groups ejendomsret.