LEGO Yoda-plysfigur 5006623

Plysfigur af Yoda til krammere, leg og udstilling

yoda plush 5006623
  • LEGO Star Wars Tema
  • 5006623 SKU

Den ikoniske mester og Jedi-ordenens symbol på håb er gengivet i denne LEGO Star Wars Yoda-plysfigur. Den opskalerede version af LEGO minifiguren af Yoda vil være en fantastisk gave til børn og fans i alle aldre og er ideel at tage med sig, blød at kramme og sjov at lege med. Den holdbare kvalitet og …

Læs mere...

Priser LEGO Yoda-plysfigur 5006623

LEGO.com LEGO.com 270 kr Se

Se flere LEGO Star Wars sæt

Beskrivelse LEGO Yoda-plysfigur 5006623

Den ikoniske mester og Jedi-ordenens symbol på håb er gengivet i denne LEGO Star Wars Yoda-plysfigur. Den opskalerede version af LEGO minifiguren af Yoda vil være en fantastisk gave til børn og fans i alle aldre og er ideel at tage med sig, blød at kramme og sjov at lege med. Den holdbare kvalitet og de flade fødder gør Yoda i stand til at stå oprejst, så han nemt kan vises frem i pauser i legen – en klog tilføjelse til enhver værelsesindretning.

  • Opskaleret bamseudgave af LEGO minifiguren af den elskede Star Wars helt Yoda, som er god at kramme, lege med og have stående fremme.
  • Blødt stof i 100 % polyester med broderede detaljer.
  • Slidstærk kvalitet og med flade fødder, der kan stå på plane overflader. Over 27 cm høj.

Produkt detaljer

Officielt navn
LEGO Yoda-plysfigur
SKU
5006623
EAN
11964504930
Tema
LEGO Star Wars
LEGO pris
270 kr

OPLYSNING: Vi kan optjene en provision, hvis du bruger et af vores links til at foretage et køb uden omkostninger for dig.

Vi giver ikke præference for disse links i prislisten. Vi er et uafhængigt prissammenligningssted, og disse links hjælper os med at vedligeholde webstedet.

LEGO© Group er på ingen måde tilknyttet denne hjemmeside. Nogle billeder, tekster og varemærker er LEGO Groups ejendomsret.