LEGO 4-knops gul opbevaringsklods med skuffe 5006170

Hold styr p LEGO klodser og legetj med stil

4 stud yellow storage brick drawer 5006170
  • LEGO UNKNOWN Tema
  • 5006170 SKU

Opbevar legetøj, LEGO klodser, skriveredskaber og andre småting i denne stabelbare LEGO 4-knops opbevaringsklods med skuffe. Opbevaringsløsningen er nem at bruge og kan anbringes på et bord, en hylde eller gulvet. De overdimensionerede LEGO knopper passer med andre LEGO opbevaringsklodser med skuffer, der fås i forskellige farver, så du kan mikse og matche, stable dem …

Læs mere...

Priser LEGO 4-knops gul opbevaringsklods med skuffe 5006170

Lego.com LEGO.com 270 kr Se

Se flere LEGO UNKNOWN sæt

Beskrivelse LEGO 4-knops gul opbevaringsklods med skuffe 5006170

Opbevar legetøj, LEGO klodser, skriveredskaber og andre småting i denne stabelbare LEGO 4-knops opbevaringsklods med skuffe. Opbevaringsløsningen er nem at bruge og kan anbringes på et bord, en hylde eller gulvet. De overdimensionerede LEGO knopper passer med andre LEGO opbevaringsklodser med skuffer, der fås i forskellige farver, så du kan mikse og matche, stable dem og give et frisk pift til ethvert rum eller kontor.

  • Praktisk opbevaring – Omfatter en slidstærk, stabelbar gul opbevaringsboks i plast med udtagelig skuffe
  • Nem at kombinere – De overdimensionerede LEGO knopper oven på kassen passer med andre LEGO opbevaringsklodser med skuffer (sælges separat), så de er nemme at stable
  • Størrelse – Over 18 cm høj, 25 bred og 25 cm dyb

Produkt detaljer

Officielt navn
LEGO 4-knops gul opbevaringsklods med skuffe
SKU
5006170
EAN
5711938029432
Tema
LEGO UNKNOWN
LEGO pris
270 kr

OPLYSNING: Vi kan optjene en provision, hvis du bruger et af vores links til at foretage et køb uden omkostninger for dig.

Vi giver ikke præference for disse links i prislisten. Vi er et uafhængigt prissammenligningssted, og disse links hjælper os med at vedligeholde webstedet.

LEGO© Group er på ingen måde tilknyttet denne hjemmeside. Nogle billeder, tekster og varemærker er LEGO Groups ejendomsret.