LEGO Monkie Kids fjernstyrede racerløb 40472

Sjovt legetjsst til racerlb mellem Monkie Kid og Bull-kloner

lego 40472 monkie kids fjernstyrede racerlob
  • 57 Dele
  • LEGO Monkie Kid Tema
  • 40472 SKU

Giv børns LEGO Monkie Kid legeeventyr en ekstra dimension af actionfyldte racerløb med dette kompakte tilbehørssæt (40472). Sættet er perfekt til leg på egen hånd eller sammen med andre og indeholder minimodeller af Monkie Kids himmelfræser og Bull-klonen Bobs køretøj samt en sejrsskammel og et pokalelement, som Mei kan overrække til vinderen. Legetøjsbilerne, minifigurerne, podiet …

Læs mere...

Priser LEGO Monkie Kids fjernstyrede racerløb 40472

Lego.com LEGO.com 130 kr Se

Se flere LEGO Monkie Kid sæt

Beskrivelse LEGO Monkie Kids fjernstyrede racerløb 40472

Giv børns LEGO Monkie Kid legeeventyr en ekstra dimension af actionfyldte racerløb med dette kompakte tilbehørssæt (40472). Sættet er perfekt til leg på egen hånd eller sammen med andre og indeholder minimodeller af Monkie Kids himmelfræser og Bull-klonen Bobs køretøj samt en sejrsskammel og et pokalelement, som Mei kan overrække til vinderen. Legetøjsbilerne, minifigurerne, podiet og tilbehøret kan nemt være i et barns rygsæk, så der kan afholdes sjove racerløb hvor som helst.

  • Lad børn ræse derudaf med sættet LEGO Monkie Kids fjernstyrede racerløb (40472). Sættet indeholder minimodeller af Monkie Kids himmelfræser og Bull-klonen Bobs køretøj.

  • Dette legetøjssæt med racertema er fantastisk til actionfyldt sjov på egen hånd eller sammen med andre og indeholder minifigurer af Monkie Kid, Mei og Bob, en pokal og 2 fjernstyringselementer samt en sejrsskammel, der kan bygges.
  • Dette LEGO startsæt med 57 elementer er nemt at bygge og vil være en sjov gave til fødselsdag eller enhver anden anledning til børn fra 6 år som deres første LEGO Monkie Kid sæt eller som et nyt sæt til samlingen.

Produkt detaljer

Officielt navn
LEGO Monkie Kids fjernstyrede racerløb
SKU
40472
UPC
673419337540
Dele
57
Tema
LEGO Monkie Kid
LEGO pris
130 kr
Instruktioner
Download byggevejledninger

OPLYSNING: Vi kan optjene en provision, hvis du bruger et af vores links til at foretage et køb uden omkostninger for dig.

Vi giver ikke præference for disse links i prislisten. Vi er et uafhængigt prissammenligningssted, og disse links hjælper os med at vedligeholde webstedet.

LEGO© Group er på ingen måde tilknyttet denne hjemmeside. Nogle billeder, tekster og varemærker er LEGO Groups ejendomsret.