LEGO Build and Stick 5007371

Byg. Klb. Leg. Gentag

build and stick 5007371
  • LEGO Creator 3-i-1 Tema
  • 5007371 SKU

Biler, klistermærker, aktiviteter – denne aktivitetsbog rummer det hele! Børn kan have det sjovt, når de bruger LEGO klodserne til at bygge de 3 seje biler. Så er det tid til at blive kreativ og give bilerne et personligt præg med klistermærkerne, der kan bruges igen og igen. Bilerne kan ombygges på over 10 forskellige …

Læs mere...

Priser LEGO Build and Stick 5007371

LEGO.com LEGO.com 140 kr Se

Se flere LEGO Creator 3-i-1 sæt

Beskrivelse LEGO Build and Stick 5007371

Biler, klistermærker, aktiviteter – denne aktivitetsbog rummer det hele! Børn kan have det sjovt, når de bruger LEGO klodserne til at bygge de 3 seje biler. Så er det tid til at blive kreativ og give bilerne et personligt præg med klistermærkerne, der kan bruges igen og igen. Bilerne kan ombygges på over 10 forskellige måder, så børn kan skabe nye designs om og om igen. Ud over klodserne er der en 48-siders aktivitetsbog fyldt med udfordringer, farvelægningssider og klistermærkesjov – alt sammen med biltema.

  • Et LEGO byg-og-klæb-eventyr – Børn kan få masser af sjov med at bygge forskellige biler med de 50 LEGO elementer, udsmykke dem med klistermærker, der kan bruges flere gange, og gennemføre aktiviteter fra bogen
  • En gave til fans af racerbiler – Kan gives som gave til børn, der elsker biler, byggeri og kreative aktiviteter
  • Størrelse – Over 26 cm lang og 21 cm bred

Produkt detaljer

Officielt navn
LEGO Build and Stick
SKU
5007371
Tema
LEGO Creator 3-i-1
LEGO pris
140 kr

OPLYSNING: Vi kan optjene en provision, hvis du bruger et af vores links til at foretage et køb uden omkostninger for dig.

Vi giver ikke præference for disse links i prislisten. Vi er et uafhængigt prissammenligningssted, og disse links hjælper os med at vedligeholde webstedet.

LEGO© Group er på ingen måde tilknyttet denne hjemmeside. Nogle billeder, tekster og varemærker er LEGO Groups ejendomsret.