LEGO Julesweater – børn 5008223

Vnon mikina pro mal fanouky LEGO

christmas jumper kids 5008223
  • LEGO Minifigurer Tema
  • 5008223 SKU

Hyld den ikoniske LEGO klods med denne stilfulde blå LEGO Julesweater til børn. Trøjen, der kan maskinvaskes, er fremstillet af 100 % bomuld for ultimativ komfort og har illustrationer både for og bag af julekugler og kranse lavet af LEGO klodser. Dette stykke flotte LEGO mode i unisex fit fås i forskellige størrelser fra 4 …

Læs mere...

Priser LEGO Julesweater – børn 5008223

Lego.com LEGO.com 164 kr Se

Se flere LEGO Minifigurer sæt

Beskrivelse LEGO Julesweater – børn 5008223

Hyld den ikoniske LEGO klods med denne stilfulde blå LEGO Julesweater til børn. Trøjen, der kan maskinvaskes, er fremstillet af 100 % bomuld for ultimativ komfort og har illustrationer både for og bag af julekugler og kranse lavet af LEGO klodser. Dette stykke flotte LEGO mode i unisex fit fås i forskellige størrelser fra 4 til 12 år og vil være en sjov gaveidé til børn. Modellen på billedet er 128 cm høj og bærer størrelse 138/140 cm til børn fra 9 til 10 år.

  • LEGO modesweater til børn – En blå sweater med illustrationer for og bag af julekugler og kranse lavet af LEGO klodser

  • Unisex-sweater i 100 % bomuld med rund hals – Kan maskinvaskes og fås i forskellige størrelser fra 4 til 12 år
  • Julegave til unge LEGO fans – Giv dette stykke LEGO tøj som en sjov gave til børn, der elsker LEGO byggesæt

Produkt detaljer

Officielt navn
LEGO Julesweater – børn
SKU
5008223
Tema
LEGO Minifigurer
LEGO pris
164 kr

OPLYSNING: Vi kan optjene en provision, hvis du bruger et af vores links til at foretage et køb uden omkostninger for dig.

Vi giver ikke præference for disse links i prislisten. Vi er et uafhængigt prissammenligningssted, og disse links hjælper os med at vedligeholde webstedet.

LEGO© Group er på ingen måde tilknyttet denne hjemmeside. Nogle billeder, tekster og varemærker er LEGO Groups ejendomsret.