LEGO Dr. Flieber-nøglering 5007535

LEGO nglering med minifigur af dr. Flieber

dr flieber key chain 5007535
  • LEGO Minifigurer Tema
  • 5007535 SKU

Forkæl en LEGO fan eller en spirende læge eller sygeplejerske med en nøglering, der også er en af hverdagens helte! Denne nøglering med dr. Flieber omfatter en LEGO minifigur på en stærk metalring og -kæde. Minifiguren har justerbart hoved, arme og hænder og en tænd/sluk-knap i brystet, der aktiverer et LED-lys i bunden. Ringen er …

Læs mere...

Priser LEGO Dr. Flieber-nøglering 5007535

Lego.com LEGO.com 119 kr Se

Se flere LEGO Minifigurer sæt

Beskrivelse LEGO Dr. Flieber-nøglering 5007535

Forkæl en LEGO fan eller en spirende læge eller sygeplejerske med en nøglering, der også er en af hverdagens helte! Denne nøglering med dr. Flieber omfatter en LEGO minifigur på en stærk metalring og -kæde. Minifiguren har justerbart hoved, arme og hænder og en tænd/sluk-knap i brystet, der aktiverer et LED-lys i bunden. Ringen er nem at sætte sikkert fast til nøgler, tasker, punge, nøglesnore og meget mere.

  • Nøglering med LEGO minifigur – Minifiguren af dr. Flieber har bevægeligt hoved, arme og hænder og er fastgjort til en stærk metalring og -kæde. Minifiguren kan ikke tages af kæden
  • Praktisk lommelygte – En tænd/sluk-knap i minifigurens bryst aktiverer en LED-lampe i bunden, som drives af 2 langtidsholdbare CR2025-batterier (medfølger)
  • Gave til børn fra 6 år – Denne nøglering med indbygget lommelygte er over 8 cm lang og hjælper enhver med at holde styr på deres ejendele

Produkt detaljer

Officielt navn
LEGO Dr. Flieber-nøglering
SKU
5007535
Tema
LEGO Minifigurer
LEGO pris
119 kr

OPLYSNING: Vi kan optjene en provision, hvis du bruger et af vores links til at foretage et køb uden omkostninger for dig.

Vi giver ikke præference for disse links i prislisten. Vi er et uafhængigt prissammenligningssted, og disse links hjælper os med at vedligeholde webstedet.

LEGO© Group er på ingen måde tilknyttet denne hjemmeside. Nogle billeder, tekster og varemærker er LEGO Groups ejendomsret.