LEGO Imperium-sværd 854261

LEGO NINJAGO legetjssvrd giver ninjafans mulighed for sjov rolleleg

imperium sword 854261
  • LEGO NINJAGO Tema
  • 854261 SKU

Børn kan genskabe deres yndlingsscener fra tv-serien NINJAGO Dragerne vågner med dette imponerende LEGO NINJAGO Imperium-sværd (854261). Legetøjssværdet er fremstillet af genanvendte plastflasker og har en stor gylden klinge med lyn-grafik og et skæfte med håndbeskyttelse. Sværdet vil inspirere børn til at blive en del af den actionfyldte NINJAGO-verden og tage på fantastiske eventyr med …

Læs mere...

Priser LEGO Imperium-sværd 854261

Lego.com LEGO.com 90 kr Se

Se flere LEGO NINJAGO sæt

Beskrivelse LEGO Imperium-sværd 854261

Børn kan genskabe deres yndlingsscener fra tv-serien NINJAGO Dragerne vågner med dette imponerende LEGO NINJAGO Imperium-sværd (854261). Legetøjssværdet er fremstillet af genanvendte plastflasker og har en stor gylden klinge med lyn-grafik og et skæfte med håndbeskyttelse. Sværdet vil inspirere børn til at blive en del af den actionfyldte NINJAGO-verden og tage på fantastiske eventyr med deres ninjahelte.

  • NINJAGO-legetøjssværd – Børn fra 6 år kan genskabe yndlingsscener fra tv-serien NINJAGO Dragerne vågner med det imponerende legetøj Imperium-sværd (854261)

  • Gave til ninjafans – Giv dette legetøjssværd som fødselsdagsgave, julegave eller en overraskelse i hverdagen til børn, der elsker at lege, at de er Kai, Nya, Lloyd eller en anden fra ninjateamet
  • Størrelse – Imperium-sværdet er over 51 cm langt

Produkt detaljer

Officielt navn
LEGO Imperium-sværd
SKU
854261
EAN
673419382670
Tema
LEGO NINJAGO
LEGO pris
90 kr

OPLYSNING: Vi kan optjene en provision, hvis du bruger et af vores links til at foretage et køb uden omkostninger for dig.

Vi giver ikke præference for disse links i prislisten. Vi er et uafhængigt prissammenligningssted, og disse links hjælper os med at vedligeholde webstedet.

LEGO© Group er på ingen måde tilknyttet denne hjemmeside. Nogle billeder, tekster og varemærker er LEGO Groups ejendomsret.