LEGO Kreative dyr 10934

Vk smbrns begejstring og engagement med dette dyrebyggelegetj!

lego 10934 kreative dyr scaled
 • 175 Dele
 • LEGO DUPLO Tema
 • 10934 SKU

Alle børn er vilde med dyr, ikke? Og med disse 9 nuttede dyr fra hele verden kan de bygge og lege, samtidig med at de udvikler vigtige kreative, fantasifulde og praktiske færdigheder. Små børns første dyrelegesæt De mindste kan relatere til de genkendelige dyrevenner, så når de bygger og leger, gavner det deres følelsesmæssige udvikling samt deres …

Læs mere...

Priser LEGO Kreative dyr 10934

Lego.com LEGO.com 384 kr Se

Se flere LEGO DUPLO sæt

Beskrivelse LEGO Kreative dyr 10934

Alle børn er vilde med dyr, ikke? Og med disse 9 nuttede dyr fra hele verden kan de bygge og lege, samtidig med at de udvikler vigtige kreative, fantasifulde og praktiske færdigheder.

Små børns første dyrelegesæt

De mindste kan relatere til de genkendelige dyrevenner, så når de bygger og leger, gavner det deres følelsesmæssige udvikling samt deres finmotorik. Når de omarrangerer figurerne og tilbehøret, udspiller de rollelegshistorier, udvider fantasien og udvikler deres rumlig-visuelle bevidsthed. Små dyreelskere vil få endeløst og fantasifuldt sjov med disse bedårende venner. Og forældre og andre omsorgspersoner kan være med til at dele vigtige udviklingsmæssige milepæle, når de leger med.

Lærerigt byggelegetøj til de mindste

LEGO DUPLO sæt bringer velkendte scener til live med farverige og sikre elementer, der er nemme at håndtere, og som inspirerer små børns fantasi og giver førskolebørn kreativ kontrol direkte mellem hænderne.

 • Når børn bygger og leger med de 9 nuttede dyrefigurer i deres forskellige levesteder, udvikler de vigtige kreative, fantasifulde og praktiske færdigheder, der varer hele livet.
 • Dette sæt indeholder 175 klodser og elementer, der kan bygges til en abe, tiger, tukan, panda, elefant, giraf, krokodille, pingvin og hval – samt 3 fantastiske miljøer: Arktis, jungle og savanne.
 • Det er nemt for små hænder at samle disse småbørnsvenlige klodser op og sætte dem sammen. Med 9 dyr og 3 levesteder atbygge er der endeløst og fantasifuldt sjov at nyde (men pas på krokodillens mund, der kan åbnes!).
 • Små dyreelskere vil blive vilde med disse 9 dyrevenner. Med sikre og børnevenlige elementer er dette alsidige læringslegetøj en fremragende gaveidé til jul, fødselsdag eller andre anledninger til små børn fra 1½ år.
 • Pingvinen er over 8 cm høj, og palmetræet er over 13 cm højt, så dette legesæt med dyrefigurer rummer fysisk leg i stor skala. Kombiner sættet med andre LEGO DUPLO sæt for at få endnu mere sjov.
 • Den fysiske leg kan begynde med det samme. Der er ikke behov for batterier – alt det ubegrænsede og fantasifulde sjov drives udelukkende af børns uendelige fantasi!
 • En enkel vejledning rummer idéer og inspiration til forældre og børn. Og når det kreative byggeri og den fantasifulde rolleleg begynder, stopper de fælles glæder og udviklingsmæssige fordele aldrig.
 • Introducer førskolebørn til stimulerende, ubegrænset leg med LEGO DUPLO legesæt. Småbørnsvenlige klodser med velkendte scener, dyr og genstande kan kombineres som fremragende gaver til børn med nysgerrige sind.
 • LEGO DUPLO småbørnslegesæt overholder de højeste branchestandarder og vores egne omhyggelige kvalitetstest. Det sikrer, at klodserne er nemme for små hænder at samle op, sætte sammen og skille ad – og sådan har det været siden 1969.
 • LEGO Koncernen tester vi alle LEGO DUPLO klodser og elementer ved at kaste, klemme, vride, opvarme, bide, bøje, ridse og strække dem, så vi er sikrer, at alle børns DUPLO legesæt overholder de højeste globale sikkerheds- og kvalitetsstandarder.

Produkt detaljer

Officielt navn
LEGO Kreative dyr
SKU
10934
EAN
5702016668049
Dele
175
Tema
LEGO DUPLO
LEGO pris
384 kr
Instruktioner
Download byggevejledninger

OPLYSNING: Vi kan optjene en provision, hvis du bruger et af vores links til at foretage et køb uden omkostninger for dig.

Vi giver ikke præference for disse links i prislisten. Vi er et uafhængigt prissammenligningssted, og disse links hjælper os med at vedligeholde webstedet.

LEGO© Group er på ingen måde tilknyttet denne hjemmeside. Nogle billeder, tekster og varemærker er LEGO Groups ejendomsret.