LEGO Racerbiler 10947

Udspil lege med racerlbstema med dette farverige racerbanest

lego 10947 racerbiler
 • 44 Dele
 • LEGO DUPLO Tema
 • 10947 SKU

LEGO DUPLO By Racerbiler (10947) er et farverigt legesæt med racerbanetema, fyldt med sjov rolleleg og udviklingsmæssige fordele for små kørere. Aktivitetsfyldt legesæt med racerbiler. Dette farverige legesæt med racerløbstema sætter fart på den udviklende leg. 2 skub-og-kør-biler og masser af tilbehør inspirerer til endeløs rolleleg med racerbaner. Rengør bilerne, oplad dem, sæt keglerne ud, vift …

Læs mere...

Priser LEGO Racerbiler 10947

Lego.com LEGO.com 293 kr Se
Proshop.dk Proshop.dk 294 kr Se
Legekammeraten.dk Legekammeraten.dk 295 kr Se
Heaven4kids.dk Heaven4kids.dk 350 kr Se

Se flere LEGO DUPLO sæt

Beskrivelse LEGO Racerbiler 10947

LEGO DUPLO By Racerbiler (10947) er et farverigt legesæt med racerbanetema, fyldt med sjov rolleleg og udviklingsmæssige fordele for små kørere.

Aktivitetsfyldt legesæt med racerbiler
Dette farverige legesæt med racerløbstema sætter fart på den udviklende leg. 2 skub-og-kør-biler og masser af tilbehør inspirerer til endeløs rolleleg med racerbaner. Rengør bilerne, oplad dem, sæt keglerne ud, vift med flagene for at starte løbet ... og kør! Når løbet er forbi, kan sættet ombygges til en sejrsskammel, hvor kørerne kan hyldes sammen og få et trofæ. Et ideelt legetøj at dele med forældre, søskende og venner – perfekt til at understøtte førskolebørns sociale og følelsesmæssige læring samt deres kreative evner og finmotorik.

Fysisk og lærerigt legetøj til de mindste
LEGO DUPLO legetøj giver førskolebørn ubegrænset leg, selvudfoldelse og glad læring mellem hænderne. Med DUPLO-legesæt kan forældre og små børn dele vigtige udviklingsmæssige milepæle, mens de leger sammen.

 • LEGO DUPLO By Racerbiler (10947) er et farverigt legesæt med racerbanetema, fyldt med fantasifuldt sjov, udviklingsmæssige fordele og spændende muligheder for rolleleg.
 • Indeholder figurer af mandlig og kvindelig DUPLO-racerkører med hjelme, 2 skub-og-kør-biler samt tilbehør bestående af pokal, flag, elbil-opladning, kegler og værktøj til bilpleje.
 • Når førskolebørn deler fantasifulde historier og udspiller rollelege med sjovt racerbanetema, udvikler de deres sociale og følelsesmæssige bevidsthed samt deres kreative evner og finmotorik.
 • Dette alsidige, farverige og fysiske legesæt er fyldt med legende læring for børn fra 2 år og giver forældre mulighed for at dele dyrebare udviklingsmæssige milepæle med deres førskolebarn.
 • Legesættet er over 19 cm højt, 50 cm bredt og 25 cm dybt, men kan ombygges på forskellige måder og er nemt at kombinere med andet LEGO DUPLO legetøj.
 • Byggevejledningen omfatter en sjov billedhistorie med elementer fra sættet, der giver den kreative byggeoplevelse og fantasifulde leg en ekstra dimension.
 • De 2 racerbiler har en mekanisk skub-og-kør-undervogn – der er ikke brug for batterier!
 • Alle LEGO DUPLO legesæt er professionelt designet med fantasifulde detaljer, der inspirerer til ubegrænset og udviklende leg, som forældre kan nyde sammen med deres små guldklumper.
 • LEGO DUPLO legesæt opfylder strenge branchestandarder for kvalitet for at sikre, at de er nemme for små fingre at samle op, sætte sammen og skille ad – sådan har det været siden 1969.
 • LEGO DUPLO klodser og elementer bliver kastet, opvarmet, klemt, vredet og analyseret for at sikre, at de lever op til strenge standarder for børns sikkerhed.

Produkt detaljer

Officielt navn
LEGO Racerbiler
SKU
10947
EAN
5702016911312
UPC
673419338127
Dele
44
Tema
LEGO DUPLO
LEGO pris
293 kr
Instruktioner
Download byggevejledninger

OPLYSNING: Vi kan optjene en provision, hvis du bruger et af vores links til at foretage et køb uden omkostninger for dig.

Vi giver ikke præference for disse links i prislisten. Vi er et uafhængigt prissammenligningssted, og disse links hjælper os med at vedligeholde webstedet.

LEGO© Group er på ingen måde tilknyttet denne hjemmeside. Nogle billeder, tekster og varemærker er LEGO Groups ejendomsret.