LEGO Det første eventyr 21169

Fysisk Minecraft-action og eventyr

lego 21169 det forste eventyr
 • 542 Dele
 • LEGO Minecraft Tema
 • 21169 SKU

LEGO Minecraft Det første eventyr (21169) tager spillere med ind i Minecraft-verdenen, hvor de kan udforske endeløs action og eventyr med smarte detaljer og funktioner, populære figurer og fantastiske mobs. En imponerende ny måde at spille Minecraft på. Hvis du kender et barn, der elsker Minecraft, vil denne gengivelse af et af Minecrafts mest spændende miljøer …

Læs mere...

Priser LEGO Det første eventyr 21169

Lego.com LEGO.com 384 kr Se
Legetoejseksperten.dk Legetoejseksperten.dk 409 kr Se

Se flere LEGO Minecraft sæt

Beskrivelse LEGO Det første eventyr 21169

LEGO Minecraft Det første eventyr (21169) tager spillere med ind i Minecraft-verdenen, hvor de kan udforske endeløs action og eventyr med smarte detaljer og funktioner, populære figurer og fantastiske mobs.

En imponerende ny måde at spille Minecraft på
Hvis du kender et barn, der elsker Minecraft, vil denne gengivelse af et af Minecrafts mest spændende miljøer være den helt rigtige gave. Der er et byggeri i 3 etager, fyldt med fascinerende funktioner at udforske, såsom en vandfaldselevator, kollapsende jernbanespor, glidende jordblokke – og eksplosioner, naturligvis. De populære Minecraft-figurer Steve og Alex er også med for at dele eventyret, sammen med Minecraft-favoritter såsom skeletter, en farvet kat, et hornet får og en blomstrende moobloom.

 • LEGO Minecraft Det første eventyr (21169) er et kreativt byg selv-sæt af høj kvalitet, der genskaber et af onlinespillets mest spændende miljøer.
 • Indeholder figurerne Steve og Alex samt 2 skeletter, en farvet kat, et hornet får, moobloom og sjove funktioner, såsom en vandfaldselevator, kollapsende jernbanespor, glidende jordblokke og eksplosioner.
 • Spillerne skal kæmpe mod fjendtlige mobs og undgå de skjulte fælder, mens de udforsker det detaljerede miljø i dette Minecraft-byggeri i 3 etager.
 • Til alle fra 8 år. En enestående gave til Minecraft-spillere, der gerne vil udvide deres passion for onlinespillet til den virkelige verden.
 • Sættet er over 23 cm højt, 20 cm bredt og 18 cm dybt. Perfekt til fysik leg og flot at dele med vennerne på sociale medier.
 • LEGO Minecraft legesæt giver Minecraft-fans en ny måde at spille deres yndlingsspil på med figurer, scener, detaljer og funktioner, der bliver bragt til live med en fantasifuld blanding af LEGO klodser og elementer.
 • LEGO byggesæt lever op til de strengeste branchestandarder for at sikre, at de er af ensartet kvalitet, kompatible og nemme at sætte perfekt sammen og skille ad hver gang – og sådan har det været siden 1958.
 • LEGO elementer bliver kastet, opvarmet, klemt, vredet og analyseret for at sikre, at de opfylder de strengeste internationale sikkerhedsstandarder.

Produkt detaljer

Officielt navn
LEGO Det første eventyr
SKU
21169
EAN
5702016913873
UPC
673419340243
Dele
542
Tema
LEGO Minecraft
LEGO pris
384 kr
Instruktioner
Download byggevejledninger

OPLYSNING: Vi kan optjene en provision, hvis du bruger et af vores links til at foretage et køb uden omkostninger for dig.

Vi giver ikke præference for disse links i prislisten. Vi er et uafhængigt prissammenligningssted, og disse links hjælper os med at vedligeholde webstedet.

LEGO© Group er på ingen måde tilknyttet denne hjemmeside. Nogle billeder, tekster og varemærker er LEGO Groups ejendomsret.