LEGO 21325 Middelaldersmedje

Detaljeret middelaldersmeds arbejdsplads og hjem, der kan bygges

Produktoplysninger

SKU
21325
Dele
2164 stk.
Tema
Alder
LEGO pris
1299,00 kr.

Om LEGO 21325 Middelaldersmedje

LEGO Ideas er meget specielle LEGO-sæt. De er sæt inspireret af fanideer. Som fan er det selvfølgelig en stor ære at få sin idé vedtaget. Og resultatet er altid noget specielt. Det sidste sæt LEGO Ideas, der skulle frigives, var LEGO Ideas 21324 Sesame Street. Denne gang er sættet mere omfattende: LEGO 21325 middelaldersmed.

Fra fanidé til LEGO-sæt

Middelaldersmed blev designet i 2017 af LEGO-fan Namirob. Andre fans begyndte snart at lægge mærke til hans design, og i 2018 fangede projektet også LEGO selv. Designet blev klassificeret som ‘Staff Pick’. Dette sker, når LEGO-medarbejdere synes et koncept skiller sig ud på grund af designet, præsentationen og billederne. I juli 2019 nåede Namirobs design milepælen, 10.000 fans.

Det betyder, at projektet gik til ‘Review stage’ i designprocessen. I løbet af denne gennemgangsperiode undersøges og testes designet for at afgøre, om det rent faktisk vil blive sat i produktion. I februar 2020 blev det meddelt, at middelaldersmeden havde klaret sig igennem denne fase af processen og faktisk ville gå i produktion.

Et idyllisk resultat

LEGO 21325 Middelaldersmedje - 1

LEGO 21325 er et idyllisk hus med mange detaljer. Namirob har gjort sit bedste for virkelig at variere farverne og give smedens værksted det mest autentiske udseende. Især er taget flot: det har mange usædvanlige vinkler og gør brug af flere specielle teknikker. Derudover har Namirob også lagt stor vægt på detaljerne i interiøret, såsom smedens værksted og stuen. Huset og den omkringliggende have består hovedsageligt af mørke, tiltalende farver.

Det originale design er blevet omdannet til et ægte LEGO-sæt af LEGO-designer Wes Tabott og grafisk designer Austin Carlson. LEGO-versionen er lidt mere farverig end originalen og har også et mindre kompliceret design. Sættet består af 2164 dele, lidt mere end de 2049 dele i LEGO Ideas 21310 Den gamle fiskebutik. Alligevel har den omkring 850 stykker mindre end det oprindelige design. Og det betyder, at flere detaljer vil være udeladt. LEGO har lavet en mere tilgængelig version af Namirobs komplicerede design. Dette gør det lettere for et bredere publikum at bygge.

En dejlig hyldest til et fandesign

Det er altid specielt, når LEGO beslutter at frigive en fans design. Det er den ultimative hyldest til en ægte LEGO-fan. Selvom mange detaljer er tilpasset designet, kan det stadig identificeres som det idylliske værksted. Middelaldersmed kan købes fra 1. februar via LEGO-webstedet. Et godt sæt at føje til din samling.

LEGO 21325 Middelaldersmedje - 2
  • Genskab de arkitektoniske detaljer ved en middelaldersmeds arbejdsplads og hjem, når du tager en pause fra det moderne liv for at bygge denne stemningsfulde LEGO® Ideas fremvisningsmodel (21325).
  • Indeholder 4 minifigurer: en smed, bueskytte og 2 riddere fra De Sorte Falke med 4 sværd, 3 skjolde og en hellebard, samt en justerbar hestefigur med en bygbar vogn og figurer af hund og træfrø.
  • Denne 3-etagers bygning har et aftageligt tag, og de øverste 2 etager kan løftes af for at give nem adgang til det fuldt møblerede soveværelse, køkken og værksted. Haven indeholder en model af et æbletræ og en brønd.
  • Værkstedet er fyldt med tilbehørselementer såsom værktøj, kul og rustning. Tryk på bælgene for at aktivere LEGO® lysklodsen i smedens kulsmedje og få den til at gløde.
  • Modellen er over 27 cm høj, 27 cm bred og 21 cm dyb. Den imponerende byggemodel kan fotograferes og deles og vil være en super gave til dig selv eller andre LEGO® fans og hobbyentusiaster.
  • Der medfølger et LR41-batteri til LEGO® lysklodsen i dette byggesæt til voksne. Denne samlermodel med 2.164 elementer indeholder et illustreret hæfte om sættets fandesigner og LEGO® designere samt brugervenlig vejledning, så selv LEGO nybegyndere kan bygge med selvtillid.
  • LEGO® Ideas byggesæt til voksne er en del af en samling af inspirerende modelsæt, som er designet til den kræsne hobbyentusiast, der nyder afstressende gør det selv-projekter i fritiden.
  • LEGO® komponenter lever op til de strengeste branchestandarder for at sikre, at de er kompatible, robuste og nemme at sætte sammen.
  • LEGO® klodser og elementer testes på stort set alle tænkelige måder for at leve op til de strengeste internationale sikkerhedsstandarder.

Giv din anmeldelse

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *