LEGO 40403 Læsedag

Inspirer børn til at læse med dette sjove byg selv-sæt

lego 40403 laesedag
  • 54 Dele
  • LEGO UNKNOWN Tema
  • 40403 SKU

Giv små byggere en belønning med en sød LEGO® minimodel – der er en ny hver måned. I september er det tid til at fejre læsefærdigheder med dette byggesæt, der indeholder en enhjørning (40403).Dette byg selv-sæt med 54 elementer er en sjov gave til enhver anledning til børn fra 6 år, der elsker at samle …

Læs mere...

Priser LEGO 40403 Læsedag

Lego.com LEGO.com 30 kr Se

Se flere LEGO UNKNOWN sæt

Beskrivelse LEGO 40403 Læsedag

  • Giv små byggere en belønning med en sød LEGO minimodel – der er en ny hver måned. I september er det tid til at fejre læsefærdigheder med dette byggesæt, der indeholder en enhjørning (40403).
  • Dette byg selv-sæt med 54 elementer er en sjov gave til enhver anledning til børn fra 6 år, der elsker at samle på søde LEGO dyr, eller til børn, der slet ikke har prøvet at bygge med LEGO klodser før.
  • Enhjørningen er over 6 cm høj – den ideelle størrelse for en farverig model til skrivebordet. Sættet er kompatibelt med alle LEGO sæt, så børn kan føje det til andre LEGO legesæt, de har derhjemme.

Produkt detaljer

Officielt navn
LEGO Læsedag
SKU
40403
EAN
5702016720181
Dele
54
Tema
LEGO UNKNOWN
LEGO pris
30 kr
Instruktioner
Download byggevejledninger

OPLYSNING: Vi kan optjene en provision, hvis du bruger et af vores links til at foretage et køb uden omkostninger for dig.

Vi giver ikke præference for disse links i prislisten. Vi er et uafhængigt prissammenligningssted, og disse links hjælper os med at vedligeholde webstedet.

LEGO© Group er på ingen måde tilknyttet denne hjemmeside. Nogle billeder, tekster og varemærker er LEGO Groups ejendomsret.