LEGO 40405 Venlighedsdag

Legesæt med sød skildpadde, der minder børn om at være venlige

lego 40405 venlighedsdag
  • 49 Dele
  • LEGO UNKNOWN Tema
  • 40405 SKU

Giv små byggere en belønning med en sød LEGO® minimodel – der er en ny hver måned. I november er det tid til at fejre venlighed med dette flotte byggesæt (40405).Dette byg selv-sæt med 49 elementer er en sjov gave til enhver anledning til børn fra 6 år, der elsker at samle på søde LEGO® …

Læs mere...

Priser LEGO 40405 Venlighedsdag

Lego.com LEGO.com 30 kr Se

Se flere LEGO UNKNOWN sæt

Beskrivelse LEGO 40405 Venlighedsdag

  • Giv små byggere en belønning med en sød LEGO minimodel – der er en ny hver måned. I november er det tid til at fejre venlighed med dette flotte byggesæt (40405).
  • Dette byg selv-sæt med 49 elementer er en sjov gave til enhver anledning til børn fra 6 år, der elsker at samle på søde LEGO dyr, eller til børn, der slet ikke har prøvet at bygge med LEGO klodser før.
  • Skildpadden og fuglen er over 6 cm høje, så de fylder ikke for meget på et skrivebord. Sættet er kompatibelt med alle LEGO sæt, så børn kan føje det til andre LEGO legesæt, de har derhjemme.

Produkt detaljer

Officielt navn
LEGO Venlighedsdag
SKU
40405
EAN
5702016720204
Dele
49
Tema
LEGO UNKNOWN
LEGO pris
30 kr
Instruktioner
Download byggevejledninger

OPLYSNING: Vi kan optjene en provision, hvis du bruger et af vores links til at foretage et køb uden omkostninger for dig.

Vi giver ikke præference for disse links i prislisten. Vi er et uafhængigt prissammenligningssted, og disse links hjælper os med at vedligeholde webstedet.

LEGO© Group er på ingen måde tilknyttet denne hjemmeside. Nogle billeder, tekster og varemærker er LEGO Groups ejendomsret.