LEGO Alien DJ BeatBox 43104

Gr skrmtid til kreativ tid

lego 43104 alien dj
 • 73 Dele
 • LEGO VIDIYO Tema
 • 43104 SKU

Luk op for en verden af musikvideo-produktion for børn, der elsker at danse og optræde. LEGO VIDIYO sættet Alien DJ BeatBox (43104) gør legetiden spændende. Download den gratis app, scan minifiguren, og afslør rumvæsen-dj'ens seje scenepersonlighed. Scan derefter BeatBits for at låse op for specialeffekter, udfordringer og meget mere, når børn producerer deres egen unikke …

Læs mere...

Priser LEGO Alien DJ BeatBox 43104

Legbilligt.dk Legbilligt.dk -44% 50 kr Se
Lego.com LEGO.com 90 kr Se
Legen.dk Legen.dk 139 kr Se
Proshop.dk Proshop.dk 141 kr Se
Legetoejseksperten.dk Legetoejseksperten.dk 160 kr Se
Heaven4kids.dk Heaven4kids.dk 180 kr Se

Se flere LEGO VIDIYO sæt

Beskrivelse LEGO Alien DJ BeatBox 43104

Luk op for en verden af musikvideo-produktion for børn, der elsker at danse og optræde. LEGO VIDIYO sættet Alien DJ BeatBox (43104) gør legetiden spændende. Download den gratis app, scan minifiguren, og afslør rumvæsen-dj'ens seje scenepersonlighed. Scan derefter BeatBits for at låse op for specialeffekter, udfordringer og meget mere, når børn producerer deres egen unikke musikvideo, som de kan dele med andre i det børnesikre sociale feed.

Bærbart sjov på farten
Børn vil elske at style BeatBoxen med LEGO elementerne. De kan vælge mellem et dj-pult-, ufo- eller raketdesign – eller lave deres eget. BeatBoxen kan foldes sammen og har plads til BeatBits og minifigur – ideelt til leg på farten.

Skab musikoplevelser
LEGO VIDIYO sæt giver en sikker social legeoplevelse, hvor børn kan være instruktører, producere og stjerner i deres egne musikvideoer. Se deres kreativitet vokse, når de producerer videoer fyldt med musikalske mash-ups, sjove figurer, sange, fede moves og fantastiske effekter.

 • Inspirer børn til at instruere og optræde i deres egne musikvideoer med sættet LEGO VIDIYO Alien DJ BeatBox (43104). Indeholder en minifigur af en rumvæsen-dj, tilbehør i form af LP-plade, 14 tilfældige BeatBits og 2 special-BeatBits.
 • Download den gratis LEGO VIDIYO app for at scanne minifiguren og specialeffekterne kaldet BeatBits. Børn vil elske at se deres figur komme til live i deres musikvideo.
 • Scan de medfølgende BeatBits i appen for at låse op for specialeffekter såsom glowstick-effekten, der laver lysspor, når figurerne danser.
 • En sjov musikoplevelse for drenge eller piger fra 7 år, der fortjener en belønning. Dette legesæt vil også være en fremragende gave til alle børn, der elsker legetøj med musikalsk tema, dans og sceneoptræden.
 • BeatBoxen er over 8 cm høj, 7 cm lang og 9 cm bred.
 • BeatBoxen kan foldes sammen, så børn kan tage deres musikalske verden med på turné, uanset hvor de er. Inde i BeatBoxen er der plads til at opbevare den klodsbyggede scanningsscene, 16 BeatBits og rumvæsen-dj'ens LP-plade.
 • LEGO VIDIYO appen er kompatibel med udvalgte iOS- og Android-enheder. Kontrollér kompatibiliteten på www.LEGO.com/devicecheck. Børn bør bede en voksen om lov, før de går online.
 • LEGO VIDIYO sæt rummer en ny social legeoplevelse, der hjælper drenge og piger med at blive instruktører, producere og musikstjerner, når de instruerer og deler deres egne musikvideoer.
 • LEGO komponenter lever op til strenge branchestandarder for at sikre, at de er af ensartet kvalitet, kompatible og nemme at sætte sammen hver gang – sådan har det været siden 1958.
 • LEGO komponenter bliver kastet, opvarmet, klemt, vredet og analyseret for at sikre, at de lever op til høje internationale sikkerhedsstandarder.

Produkt detaljer

Officielt navn
LEGO Alien DJ BeatBox
SKU
43104
EAN
5702016911879
UPC
673419338677
Dele
73
Tema
LEGO VIDIYO
LEGO pris
90 kr
Instruktioner
Download byggevejledninger

OPLYSNING: Vi kan optjene en provision, hvis du bruger et af vores links til at foretage et køb uden omkostninger for dig.

Vi giver ikke præference for disse links i prislisten. Vi er et uafhængigt prissammenligningssted, og disse links hjælper os med at vedligeholde webstedet.

LEGO© Group er på ingen måde tilknyttet denne hjemmeside. Nogle billeder, tekster og varemærker er LEGO Groups ejendomsret.