LEGO Rapunzels tårn 43187

Giv nring til brns krlighed til eventyr med dette sjove Disney-st

lego 43187 rapunzels tarn scaled
 • 369 Dele
 • LEGO Disney Tema
 • 43187 SKU

Spændende eskapader venter unge Disney Princess-fans i det dejlige LEGO l Disney sæt Rapunzels tårn (43187). Det charmerende sæt omfatter et tårn med en hule og hemmeligt rum samt 2 små modeller, som kan bruges til at sætte gang i legen. Fængende, kreativt byg selv-sjov. Det detaljerede tårn har 4 forskellige rum at udforske – et …

Læs mere...

Priser LEGO Rapunzels tårn 43187

Proshop.dk Proshop.dk -33% 370 kr Se
Legetoejseksperten.dk Legetoejseksperten.dk -29% 388 kr Se
Legen.dk Legen.dk -27% 399 kr Se
Heaven4kids.dk Heaven4kids.dk -13% 480 kr Se
LEGO.com LEGO.com 549 kr Se

Se flere LEGO Disney sæt

Beskrivelse LEGO Rapunzels tårn 43187

Spændende eskapader venter unge Disney Princess-fans i det dejlige LEGO l Disney sæt Rapunzels tårn (43187). Det charmerende sæt omfatter et tårn med en hule og hemmeligt rum samt 2 små modeller, som kan bruges til at sætte gang i legen.

Fængende, kreativt byg selv-sjov
Det detaljerede tårn har 4 forskellige rum at udforske – et hobbyrum, et soveværelse, en hyggelig stue og en hule nederst med en hemmelig dør. Der er også 2 mindre modeller – en gynge lavet af Rapunzels hår og kroen Den Nemme Ælling, komplet med skammel og klaver, som kan stimulere til endeløs og ubegrænset leg.

Sjove rollelegseventyr med elskede figurer
Børn kan springe direkte ud i legen med dette fantastiske sæt, som indeholder 2 minidukkefigurer – Disneys Rapunzel og Flynn – samt en LEGO figur for Disney af kamæleonen Pascal. Sættet lader børn slippe fantasien fri med forskellige elementer, der sætter gang i legen, så de kan udspille deres yndlingsscener fra filmen To på flugt eller selv finde på nye.

 • Giv Disney Princess-fans i alle aldre en spændende og tilfredsstillende byggeoplevelse med LEGO l Disney sættet Rapunzels tårn (43187), der indeholder figurer fra Disney-filmen To på flugt og er en sjov gave til enhver anledning.
 • Inspirer byggere med et farverigt, detaljeret tårn med flere rum, 2 små modeller, minidukkefigurer af Disneys Rapunzel og Flynn Rider samt andre elementer, der kan inspirere fantasien og styrke den kreative leg.
 • Byggelegetøjet med det smukke tårn og de søde figurer er fremragende for børn at lege med, så de kan styrke deres kreative evner. Børn kan bygge tårnet og de små modeller og derefter udspille filmscener eller finde på nye historier.
 • Fans af Disneys To på flugt vil elske dette sæt med alle dets sjove detaljer og smarte tilbehør. Sættets små modeller og sjove historiestartere er med til at gøre dette til den perfekte fødselsdagsgave til børn fra 6 år.
 • Et 4-etagers tårn fyldt med detaljer. Tårnet er over 44 cm højt, 11 cm bredt og 8 cm dybt, så dette omfattede sæt kan bygges og leges med igen og igen.
 • Fantasiens kraft i en æske. Indeholder let genkendelige minidukker og LEGO figurer, der er designet, så børn kan lege med dem på utallige måder, uden behov for batterier. Åbn æsken, og start legen ved at bygge.
 • Den nemme byggeproces øger børns selvtillid. Klar, billedbaseret vejledning hjælper børn med at styrke deres bygge- og legeevner, når de skaber et tårn til Disneys Rapunzel, Flynn og kamæleonen Pascal.
 • Lad børn fordybe sig i spændingen og magien fra Disney-filmen To på flugt med dette LEGO l Disney sæt. Med dette seje sæt kan børn bygge Rapunzels tårn og udspille sjove eventyr med den modige Disney-prinsesse og hendes venner!
 • LEGO klodser lever op til strenge kvalitetsstandarder, så de er ensartede, kompatible og nemme at sætte sammen og skille ad hver gang – sådan har det været siden 1958.
 • LEGO klodser bliver kastet, opvarmet, klemt, vredet og analyseret for at sikre, at alle børns byggesæt leverop til strenge internationale sikkerhedsstandarder.

Produkt detaljer

Officielt navn
LEGO Rapunzels tårn
SKU
43187
UPC
673419337137
Dele
369
Tema
LEGO Disney
LEGO pris
549 kr
Instruktioner
Download byggevejledninger

OPLYSNING: Vi kan optjene en provision, hvis du bruger et af vores links til at foretage et køb uden omkostninger for dig.

Vi giver ikke præference for disse links i prislisten. Vi er et uafhængigt prissammenligningssted, og disse links hjælper os med at vedligeholde webstedet.

LEGO© Group er på ingen måde tilknyttet denne hjemmeside. Nogle billeder, tekster og varemærker er LEGO Groups ejendomsret.