LEGO Lege- og udstillingskasse – blå 5006157

En cool mde for brn at udstille deres LEGO modeller p

lego 5006157 lege og udstillingskasse bla
  • LEGO UNKNOWN Tema
  • 5006157 SKU

Nu kan LEGO fans udstille deres nyeste kreationer i en smart lege- og udstillingskasse i 2 niveauer. Kassen indeholder 6 grå bundplader, der holder modeller og minifigurer sikkert på plads, plus en gennemsigtig top og en LEGO designbaggrund. Den farverige udstillingskasse giver børns modeller liv, samtidig med at den holder dem rene for støv og …

Læs mere...

Priser LEGO Lege- og udstillingskasse – blå 5006157

Lego.com LEGO.com 449 kr Se

Se flere LEGO UNKNOWN sæt

Beskrivelse LEGO Lege- og udstillingskasse – blå 5006157

Nu kan LEGO fans udstille deres nyeste kreationer i en smart lege- og udstillingskasse i 2 niveauer. Kassen indeholder 6 grå bundplader, der holder modeller og minifigurer sikkert på plads, plus en gennemsigtig top og en LEGO designbaggrund. Den farverige udstillingskasse giver børns modeller liv, samtidig med at den holder dem rene for støv og fri for skader og nysgerrige søskende!

  • En nem og stilfuld måde at opbevare, beskytte og udstille LEGO modeller og minifigurer på.
  • 6 grå bundplader danner 2 rummelige niveauer, som LEGO byggere kan arrangere deres kreationer på, mens de farverige LEGO scenarier i baggrunden får modellerne til at fremstå fra deres bedste side!
  • Over 19 cm høj, 39 cm bred og 14 cm dyb. Bemærk, at modeller og minifigurer ikke medfølger.

Produkt detaljer

Officielt navn
LEGO Lege- og udstillingskasse – blå
SKU
5006157
Tema
LEGO UNKNOWN
LEGO pris
449 kr

OPLYSNING: Vi kan optjene en provision, hvis du bruger et af vores links til at foretage et køb uden omkostninger for dig.

Vi giver ikke præference for disse links i prislisten. Vi er et uafhængigt prissammenligningssted, og disse links hjælper os med at vedligeholde webstedet.

LEGO© Group er på ingen måde tilknyttet denne hjemmeside. Nogle billeder, tekster og varemærker er LEGO Groups ejendomsret.