LEGO Enchanted Treasury 5006808

Fortryllende bog til unge fans af LEGO

lego 5006808 enchanted treasury
  • LEGO Disney Tema
  • 5006808 SKU

Magiske verdener venter forude for børn i LEGO │ Disney Princess Enchanted Treasury. Denne overdådigt illustrerede bog med 128 sider introducerer Disney-prinsesserne, beskriver populære LEGO sæt og omfatter en minidukkefigur af Disneys Vaiana. Børn kan opdage hemmelighederne i Torneroses slot, flyve med Jasmin og Aladdin på deres magiske tæppe, tage med Vaiana på hendes haveventyr …

Læs mere...

Priser LEGO Enchanted Treasury 5006808

LEGO.com LEGO.com 130 kr Se

Se flere LEGO Disney sæt

Beskrivelse LEGO Enchanted Treasury 5006808

Magiske verdener venter forude for børn i LEGO │ Disney Princess Enchanted Treasury. Denne overdådigt illustrerede bog med 128 sider introducerer Disney-prinsesserne, beskriver populære LEGO sæt og omfatter en minidukkefigur af Disneys Vaiana. Børn kan opdage hemmelighederne i Torneroses slot, flyve med Jasmin og Aladdin på deres magiske tæppe, tage med Vaiana på hendes haveventyr og meget mere.

  • En illustreret, 128-siders hardback-bog, der introducerer børn til figurerne fra LEGO │ Disney Princess og deres fortryllede verdener. Indeholder en minidukkefigur af Disneys Vaiana.
  • En magisk fødselsdagsgave, julegave eller sjov overraskelse til LEGO fans fra 5 år.
  • Over 23 cm lang og 19 cm bred. Bogen er på engelsk.

Produkt detaljer

Officielt navn
LEGO Enchanted Treasury
SKU
5006808
EAN
9780241409640
Tema
LEGO Disney
LEGO pris
130 kr

OPLYSNING: Vi kan optjene en provision, hvis du bruger et af vores links til at foretage et køb uden omkostninger for dig.

Vi giver ikke præference for disse links i prislisten. Vi er et uafhængigt prissammenligningssted, og disse links hjælper os med at vedligeholde webstedet.

LEGO© Group er på ingen måde tilknyttet denne hjemmeside. Nogle billeder, tekster og varemærker er LEGO Groups ejendomsret.