LEGO Butiksgade 60306

En butiksgade fuld af LEGO sjov!

lego 60306 butiksgade
 • 533 Dele
 • City Tema
 • 60306 SKU

LEGO City legesættet Butiksgade (60306) er af høj kvalitet og fyldt med spændende funktioner og detaljer. Der er et bageri, en cykelbutik og en park med et udendørs træningscenter. Børn får også en legetøjsladcykel, en sportsvogn og en servicevogn med personlift samt 6 sjove minifigurer. Og med de medfølgende LEGO City vejplader kan børn forbinde sættet med andre legesæt og udvide deres by ? præcis som de vil!

Læs mere...

Priser LEGO Butiksgade 60306

Lego.com LEGO.com 649 kr Se
Br.dk Br.dk 649 kr Se

Se flere LEGO City sæt

Beskrivelse LEGO Butiksgade 60306

LEGO City legesættet Butiksgade (60306) er af høj kvalitet og fyldt med spændende funktioner og detaljer. Der er et bageri, en cykelbutik og en park med et udendørs træningscenter. Børn får også en legetøjsladcykel, en sportsvogn og en servicevogn med personlift samt 6 sjove minifigurer. Og med de medfølgende LEGO City vejplader kan børn forbinde sættet med andre legesæt og udvide deres by – præcis som de vil!

Legesæt med flere modeller til børn fra 6 år
LEGO City legesættet Butiksgade indeholder en brugervenlig byggevejledning, der hjælper børn med at føle stoltheden ved at bygge deres eget LEGO legetøj. Børn, venner og familier kan gå sammen om en sjov byggeoplevelse og endeløse timer med fantasifuld leg.

Inspirerende LEGO legetøj til drenge og piger
LEGO City byggesæt stimulerer til åben rolleleg baseret på virkeligheden med detaljerige bygninger, realistiske fartøjer og sjove figurer, der giver en fornøjelig og sjov bygge- og legeoplevelse.

 • LEGO City legesættet Butiksgade (60306) er af højeste kvalitet og indeholder detaljerede bygninger, seje fartøjer og sjove figurer med spændende tilbehør. En super gave til børn fra 6 år!
 • Indeholder LEGO vejplader med kørebaner og cykelstier og en fodgængerovergang, samt et legetøjsbageri, cykelbutik, udendørs træningscenter, ladcykel, servicevogn med personlift, sportsvogn og 6 minifigurer.
 • Dette LEGO sæt er fyldt med realistiske detaljer og funktioner til fantasifuld leg. Og med de medfølgende LEGO vejplader kan børn forbinde sættet med andre legesæt og udvide deres by – præcis som de har lyst!
 • LEGO City legesættet Butiksgade er af højeste kvalitet og vil være en imponerende gave til jul, fødselsdag eller enhver anden anledning til drenge og piger fra 6 år.
 • I bygget tilstand er LEGO City modellen Butiksgade over 13 cm høj, 40 cm bred og 28 cm dyb.
 • LEGO tilbehørselementerne omfatter croissant, brød, kringle, banan, vandflaske, utæt brandhane, legetøjspære, selvlysende gadelygte-elementer og en hunde-hømhøm.
 • Dette legetøjssæt indeholder en brugervenlig byggevejledning, der giver yngre LEGO byggere en tilfredsstillende, selvstændig bygge- og legeoplevelse.
 • LEGO City bysæt indeholder farverige bygninger, seje legetøjsfartøjer og sjove figurer, der stimulerer til fantasifuld rolleleg, når børn skaber ubegrænsede eventyr i realistiske omgivelser.
 • Alle LEGO klodser og elementer fremstilles i henhold til branchens strengeste kvalitetsstandarder for at sikre, at de er af ensartet kvalitet, kompatible og sjove at bygge med – sådan har det været siden 1958.
 • LEGO City byggelegetøj testes omhyggeligt for at sikre, at alle legesæt lever op til de strengeste sikkerhedsstandarder.

Produkt detaljer

Officielt navn
LEGO Butiksgade
SKU
60306
Dele
533
Tema
LEGO City
LEGO pris
649 kr
Instruktioner
Download byggevejledninger

OPLYSNING: Vi kan optjene en provision, hvis du bruger et af vores links til at foretage et køb uden omkostninger for dig.

Vi giver ikke præference for disse links i prislisten. Vi er et uafhængigt prissammenligningssted, og disse links hjælper os med at vedligeholde webstedet.

LEGO© Group er på ingen måde tilknyttet denne hjemmeside. Nogle billeder, tekster og varemærker er LEGO Groups ejendomsret.