LEGO Episk kampsæt – Kai mod Skulkin-kriger 71730

LEGO NINJAGO legest med episk kamp

lego 71730 episk kampsaet kai mod skulkin kriger
 • 61 Dele
 • LEGO NINJAGO Tema
 • 71730 SKU

Lad børn udspille ultimative kampe på godt og ondt mellem helten Kai og hans ærkefjende Skulkin-krigeren med legesættet Episk kampsæt – Kai mod Skulkin-kriger (71730). Dette ninja-kamplegetøj indeholder en sej, roterende platform og et lille klodsbygget tempel, og det vil være en fremragende gave, som kan inspirere børn til at nyde timevis af fængslende …

Læs mere...

Priser LEGO Episk kampsæt – Kai mod Skulkin-kriger 71730

Legetoejseksperten.dk Legetoejseksperten.dk -32% 68 kr Se
Computersalg.dk Computersalg.dk -1% 99 kr Se
Legen.dk Legen.dk -1% 99 kr Se
Heaven4kids.dk Heaven4kids.dk 100 kr Se
Lego.com LEGO.com 100 kr Se

Se flere LEGO NINJAGO sæt

Beskrivelse LEGO Episk kampsæt – Kai mod Skulkin-kriger 71730

Lad børn udspille ultimative kampe på godt og ondt mellem helten Kai og hans ærkefjende Skulkin-krigeren med legesættet Episk kampsæt – Kai mod Skulkin-kriger (71730). Dette ninja-kamplegetøj indeholder en sej, roterende platform og et lille klodsbygget tempel, og det vil være en fremragende gave, som kan inspirere børn til at nyde timevis af fængslende rolleleg.

Alt, hvad børn skal bruge til fantasifuld leg
Dette bygbare legetøj indeholder 2 minifigurer: en Kai, der er ny i januar 2021, og en Legacy-Skulkin-kriger fra sæson 1 og 2 af LEGO NINJAGO tv-serien, og de medfølgende 4 røde våben giver kamplegen en ekstra dimension.

Det bedste bygbare legetøj til kreative børn
NINJAGO-legesæt inspirerer børn til at lægge deres skærme til side og nyde dristige eventyr i en fantasiverden. De vil elske at få værdifuld livserfaring og slå sig sammen med deres ninjahelte, når de leger med en spændende samling af ninja-legetøj, der omfatter mech-robotter, fly og drager.

 • Med LEGO NINJAGO Episk kampsæt – Kai mod Skulkin-kriger (71730) kan børn udspille spændende actionkampe mellem deres helt Kai og den onde Skulkin-kriger.
 • Dette ninja-legesæt indeholder 2 minifigurer: en Kai, der er ny i januar 2021, og en Legacy-Skulkin-kriger fra sæson 1 og 2 af LEGO NINJAGO tv-serien samt 4 røde våben.
 • Indeholder også et detaljeret tempel bygget af klodser og en cool kampplatform, hvor Kai kan hvirvle i aktion, og som kan bruges som et kraftfuldt våben til at vælte Skulkin-krigeren.
 • Med 61 elementer er dette legesæt en sjov byggeoplevelse for børn fra 6 år og en perfekt "bare fordi"-gave, som de får lyst til at lege med igen og igen.
 • Templet er over 3 cm højt, 12 cm bredt og 6 cm dybt – den perfekte størrelse til at lege med derhjemme eller tage med hjem til en ven for at få endnu mere sjov.
 • Genskab endnu større episke LEGO NINJAGO kampe med andre sæt: Zane mod nindroide (71731), Jay mod Serpentine-kriger (71732) og Cole mod spøgelseskriger (71733).
 • LEGO NINJAGO sæt inspirerer børn til at lægge skærmene væk og fordybe sig i en verden af fantasifuld leg, hvor de kan få vigtig livserfaring på eventyr med deres ninjahelte.
 • I mere end seks årtier er LEGO klodser blevet fremstillet af materialer af højeste kvalitet for at sikre, at de er nemme at sætte sammen og skille ad hver gang. Der er ikke behov for ninjaevner!
 • LEGO byggeklodser lever op til verdens højeste sikkerhedsstandarder.

Produkt detaljer

Officielt navn
LEGO Episk kampsæt – Kai mod Skulkin-kriger
SKU
71730
EAN
5702016912142
Dele
61
Tema
LEGO NINJAGO
LEGO pris
100 kr
Instruktioner
Download byggevejledninger

OPLYSNING: Vi kan optjene en provision, hvis du bruger et af vores links til at foretage et køb uden omkostninger for dig.

Vi giver ikke præference for disse links i prislisten. Vi er et uafhængigt prissammenligningssted, og disse links hjælper os med at vedligeholde webstedet.

LEGO© Group er på ingen måde tilknyttet denne hjemmeside. Nogle billeder, tekster og varemærker er LEGO Groups ejendomsret.