LEGO Vogternes landsby 71747

Spektakulrt LEGO NINJAGO -legest

lego 71747 vogternes landsby
 • 632 Dele
 • NINJAGO Tema
 • 71747 SKU

Actionelskende ninjafans vil elske at genopføre scener fra LEGO NINJAGO tv-serien med legesættet Vogternes landsby (71748). Dette utroligt detaljerede ninja-legetøj omfatter et fængsel inde i en dragemund, skjulte skydere og en fælde, der efterlader figurer dinglende fra et træ.

Læs mere...

Priser LEGO Vogternes landsby 71747

Alternate.dk Alternate.dk -40% 268 kr Se
Proshop.dk Proshop.dk -32% 307 kr Se
Legesiden.dk Legesiden.dk -29% 320 kr Se
Heaven4kids.dk Heaven4kids.dk -11% 400 kr Se
Legetoejseksperten.dk Legetoejseksperten.dk -6% 421 kr Se
LEGO.com LEGO.com 449 kr Se
Kids-world.dk Kids-world.dk 450 kr Se

Se flere LEGO NINJAGO sæt

Beskrivelse LEGO Vogternes landsby 71747

Actionelskende ninjafans vil elske at genopføre scener fra LEGO NINJAGO tv-serien med legesættet Vogternes landsby (71748). Dette utroligt detaljerede ninja-legetøj omfatter et fængsel inde i en dragemund, skjulte skydere og en fælde, der efterlader figurer dinglende fra et træ.

Gaver, der virkelig imponerer børn!
Sættet indeholder 5 minifigurer – Ø-Cole, Ø-Jay og Ø-Kai, høvding Mammatus og Tordenvogteren – hver med seje våben, så børn kan iscenesætte sjove kampe mod hinanden, når de forsøger at få fat i den værdifulde storm-amulet. Stensøjlen øverst i sættet kan også adskilles til 3 forskellige monsterfigurer.

Cool legetøj til børn
Med LEGO NINJAGO-kamplegetøj kan børn lægge deres skærme væk og dykke ned i en verden af fantasifuld action. Her kan de lære vigtige kompetencer for livet og slå sig sammen med deres helte om at bekæmpe onde skurke med en fantastisk samling ninja-legetøj, bl.a. drager, mech-robotter og templer.

 • LEGO NINJAGO byggesættet Vogternes landsby (71747) indeholder et yderst detaljeret og interaktivt tilholdssted i junglen, hvor børn kan genopføre fantastiske kampscener.
 • Indeholder 5 minifigurer: Ø-Cole, Ø-Jay, Ø-Kai, høvding Mammatus og Tordenvogteren, alle med seje våben fra LEGO NINJAGO tv-serien.
 • Ninja-legesættet omfatter en fængselscelle inde i et dragehoved, en farlig fælde forklædt som et blad, skjulte skydere og en stensøjle, der kan opdeles i 3 figurer.
 • Dette ø-legesæt med 632 elementer rummer en sjov byggeoplevelse for børn fra 8 år og vil være en populær gave til fødselsdag eller andre anledninger til børn, der elsker ninjaer.
 • Vogternes landsby er over 22 cm høj, 19 cm lang og 29 cm bred – et sæt, der helt sikkert vil imponere vennerne, når det står fremme på et barns værelse.
 • Hold udkig efter flere NINJAGO-sæt, der er inspireret af tv-serien, herunder Lloyds junglechopper (71745), Jungledrage (71746) og Katamarankamp til havs (71748).
 • LEGO NINJAGO rummer en utrolig samling af sejt legetøj, så børn kan nyde timevis af fantasifuldt sjov, hvor de får vigtig livserfaring på eventyr med deres ninjahelte.
 • I mere end 6 årtier er LEGO klodser blevet fremstillet af materialer af høj kvalitet for at sikre, at de er nemme at sætte sammen og skille ad – der er ikke brug for ninjaevner!
 • LEGO byggeklodser lever op til nogle af verdens højeste sikkerhedsstandarder. Børn er i sikre hænder med LEGO legesæt.

Produkt detaljer

Officielt navn
LEGO Vogternes landsby
SKU
71747
Dele
632
Tema
LEGO NINJAGO
LEGO pris
449 kr
Instruktioner
Download byggevejledninger

OPLYSNING: Vi kan optjene en provision, hvis du bruger et af vores links til at foretage et køb uden omkostninger for dig.

Vi giver ikke præference for disse links i prislisten. Vi er et uafhængigt prissammenligningssted, og disse links hjælper os med at vedligeholde webstedet.

LEGO© Group er på ingen måde tilknyttet denne hjemmeside. Nogle billeder, tekster og varemærker er LEGO Groups ejendomsret.