LEGO Vogternes landsby 71747

Spektakulrt LEGO NINJAGO -legest

lego 71747 vogternes landsby
 • 632 Dele
 • LEGO NINJAGO Tema
 • 71747 SKU

Actionelskende ninjafans vil elske at genopføre scener fra LEGO NINJAGO tv-serien med legesættet Vogternes landsby (71748). Dette utroligt detaljerede ninja-legetøj omfatter et fængsel inde i en dragemund, skjulte skydere og en fælde, der efterlader figurer dinglende fra et træ. Gaver, der virkelig imponerer børn!. Sættet indeholder 5 minifigurer – Ø-Cole, Ø-Jay og Ø-Kai, høvding Mammatus og …

Læs mere...

Priser LEGO Vogternes landsby 71747

Lego.com LEGO.com 314 kr Se
Proshop.dk Proshop.dk 367 kr Se
Legetoejseksperten.dk Legetoejseksperten.dk 421 kr Se

Se flere LEGO NINJAGO sæt

Beskrivelse LEGO Vogternes landsby 71747

Actionelskende ninjafans vil elske at genopføre scener fra LEGO NINJAGO tv-serien med legesættet Vogternes landsby (71748). Dette utroligt detaljerede ninja-legetøj omfatter et fængsel inde i en dragemund, skjulte skydere og en fælde, der efterlader figurer dinglende fra et træ.

Gaver, der virkelig imponerer børn!
Sættet indeholder 5 minifigurer – Ø-Cole, Ø-Jay og Ø-Kai, høvding Mammatus og Tordenvogteren – hver med seje våben, så børn kan iscenesætte sjove kampe mod hinanden, når de forsøger at få fat i den værdifulde storm-amulet. Stensøjlen øverst i sættet kan også adskilles til 3 forskellige monsterfigurer.

Cool legetøj til børn
Med LEGO NINJAGO-kamplegetøj kan børn lægge deres skærme væk og dykke ned i en verden af fantasifuld action. Her kan de lære vigtige kompetencer for livet og slå sig sammen med deres helte om at bekæmpe onde skurke med en fantastisk samling ninja-legetøj, bl.a. drager, mech-robotter og templer.

 • LEGO NINJAGO byggesættet Vogternes landsby (71747) indeholder et yderst detaljeret og interaktivt tilholdssted i junglen, hvor børn kan genopføre fantastiske kampscener.
 • Indeholder 5 minifigurer: Ø-Cole, Ø-Jay, Ø-Kai, høvding Mammatus og Tordenvogteren, alle med seje våben fra LEGO NINJAGO tv-serien.
 • Ninja-legesættet omfatter en fængselscelle inde i et dragehoved, en farlig fælde forklædt som et blad, skjulte skydere og en stensøjle, der kan opdeles i 3 figurer.
 • Dette ø-legesæt med 632 elementer rummer en sjov byggeoplevelse for børn fra 8 år og vil være en populær gave til fødselsdag eller andre anledninger til børn, der elsker ninjaer.
 • Vogternes landsby er over 22 cm høj, 19 cm lang og 29 cm bred – et sæt, der helt sikkert vil imponere vennerne, når det står fremme på et barns værelse.
 • Hold udkig efter flere NINJAGO-sæt, der er inspireret af tv-serien, herunder Lloyds junglechopper (71745), Jungledrage (71746) og Katamarankamp til havs (71748).
 • LEGO NINJAGO rummer en utrolig samling af sejt legetøj, så børn kan nyde timevis af fantasifuldt sjov, hvor de får vigtig livserfaring på eventyr med deres ninjahelte.
 • I mere end 6 årtier er LEGO klodser blevet fremstillet af materialer af høj kvalitet for at sikre, at de er nemme at sætte sammen og skille ad – der er ikke brug for ninjaevner!
 • LEGO byggeklodser lever op til nogle af verdens højeste sikkerhedsstandarder. Børn er i sikre hænder med LEGO legesæt.

Produkt detaljer

Officielt navn
LEGO Vogternes landsby
SKU
71747
EAN
5702016889680
Dele
632
Tema
LEGO NINJAGO
LEGO pris
314 kr
Instruktioner
Download byggevejledninger

OPLYSNING: Vi kan optjene en provision, hvis du bruger et af vores links til at foretage et køb uden omkostninger for dig.

Vi giver ikke præference for disse links i prislisten. Vi er et uafhængigt prissammenligningssted, og disse links hjælper os med at vedligeholde webstedet.

LEGO© Group er på ingen måde tilknyttet denne hjemmeside. Nogle billeder, tekster og varemærker er LEGO Groups ejendomsret.