LEGO R2-D2 75308

LEGO Star Wars bygge- og udstillingsmodel og samlerobjekt af R2-D2

LEGO 75308 R2-D2
  • 2314 Dele
  • LEGO Star Wars Tema
  • 75308 SKU

Selv folk, der ikke er store fans af Star Wars, vil kunne genkende den søde droid R2-D2. Denne droid har stjålet mange menneskers hjerter. I anledning af 50-års jubilæet for Lucasfilm, filmselskabet bag Star Wars-filmene, har LEGO udgivet en ny version af R2-D2. Denne model er fuld af autentiske detaljer og er skabt til at blive …

Læs mere...

Priser LEGO R2-D2 75308

Alternate.dk Alternate.dk -14% 1 599 kr Se
LEGO.com LEGO.com 1 849 kr Se

Se flere LEGO Star Wars sæt

Beskrivelse LEGO R2-D2 75308

Selv folk, der ikke er store fans af Star Wars, vil kunne genkende den søde droid R2-D2. Denne droid har stjålet mange menneskers hjerter. I anledning af 50-års jubilæet for Lucasfilm, filmselskabet bag Star Wars-filmene, har LEGO udgivet en ny version af R2-D2.

Denne model er fuld af autentiske detaljer og er skabt til at blive beundret igen og igen. LEGO R2-D2 leveres med et displaystativ og et informationskort. Så du kan gøre LEGO 75308 til et ægte blikfang i dit hjem eller på dit kontor.

Se alle detaljerne

LEGO 75308 er fuld af sjov og fantastiske detaljer. En af de mest imponerende detaljer er Luke Skywalkers skjulte lyssværd. Dette ikoniske sværd er gemt i et rum inde i R2-D2's hoved.

Desuden kan hovedet rotere, de udtrækkelige luger på forsiden af modellen kan åbnes, og den har et udtrækkeligt midterben. Hvis du trækker dette midterste ben ind, kan du køre droiden. Der er også et periskop, som kan hæves. På den måde kan R2-D2 altid holde et vågent øje med alting.

En kompleks struktur for begyndere

Har du ikke så meget erfaring med LEGO endnu, og er du bange for, at R2-D2 er lidt for høj? Det behøver du ikke at være. Dette LEGO sæt leveres med en klar og enkel vejledning, så selv voksne med lidt erfaring i at bygge kan samle sættet.

De 2315 dele vil give mange timers byggeunderholdning. Herefter kan du nyde denne fantastiske model igen og igen. R2-D2 er ca. 31 centimeter høj, 20 centimeter bred og 15 centimeter dyb. Den vil helt sikkert være et blikfang, uanset hvor du placerer den.

En del af et omfattende LEGO Star Wars-univers

LEGO har lavet LEGO Star Wars sæt siden 1999. Alle slags ikoniske figurer og køretøjer fra filmene er allerede blevet lavet om til små klodser. Nogle få højdepunkter fra samlingen omfatter Millennium Falcon, en A-Wing Starfighter og den kejserlige TIE Fighter. Så som Star Wars-fan kan du samle dit eget Star Wars-univers sammen.

Alle modellerne byder på mange timers byggeunderholdning og masser af legetid bagefter. De er fantastiske at vise frem, men de mange detaljer og muligheder gør dem også sjove at skabe dine egne Star Wars-eventyr med. Denne samlermodel af R2-D2 er et must-have. Hvor vil du placere denne søde droid?

  • Byg og udstil denne fantastisk detaljerede LEGO klodsmodel, der er ny i maj 2021, af en ikonisk figur fra Star Wars sagaen: R2-D2 (75308).
  • De autentiske funktioner og detaljer omfatter et midterben, der kan trækkes tilbage, roterende hoved, frontluger, der kan åbnes og trækkes ud, bevægeligt periskop samt et lyssværd skjult i et rum i hovedet.
  • Indeholder en udstillingsstand, der kan bygges og omfatter en informationsplade, en LEGO Star Wars droidefigur af R2-D2 og en særlig LEGO klods i anledning af Lucasfilms 50-års jubilæum.
  • Dette sæt i højeste kvalitet indgår i en samlerserie af LEGO Star Wars bygge- og udstillingsmodeller.
  • Dette sæt med 2.315 elementer rummer en berigende byggeudfordring og vil være en fantastisk gave til fødselsdag, andre anledninger eller som overraskelsesgave til enhver Star Wars fan, feinschmecker og LEGO Star Wars bygger.
  • Denne klodsbyggede samlermodel af R2-D2 er over 31 cm høj, 20 cm bred og 15 cm dyb og vil være en iøjnefaldende udstillingsgenstand derhjemme eller på kontoret.
  • Overvejer du at købe dette sæt til en Star Wars samler, der ikke er vant til LEGO byggeri? Ikke noget problem – det indeholder nem vejledning, så enhver kan klare denne komplekse byggeoplevelse med selvtillid.
  • LEGO Star Wars samlersæt til voksne er designet til kvalitetsbevidste hobbyentusiaster, der elsker DIY-projekter, hvor de kan tage en pause fra hverdagen på en afstressende, kreativ og sjov måde.
  • LEGO komponenter lever op til strenge branchestandarder for at sikre, at de er kompatible, og at de er nemme og sikre at sætte sammen hver gang.
  • LEGO klodser og elementer testes på stort set alle tænkelige måder for at sikre, at de lever op til strenge internationale sikkerhedsstandarder.

Produkt detaljer

Officielt navn
LEGO R2-D2
SKU
75308
EAN
5702016914191
UPC
673419340953
Dele
2314
Tema
LEGO Star Wars
Alder
18+ år
LEGO pris
1 849 kr
Instruktioner
Download byggevejledninger

OPLYSNING: Vi kan optjene en provision, hvis du bruger et af vores links til at foretage et køb uden omkostninger for dig.

Vi giver ikke præference for disse links i prislisten. Vi er et uafhængigt prissammenligningssted, og disse links hjælper os med at vedligeholde webstedet.

LEGO© Group er på ingen måde tilknyttet denne hjemmeside. Nogle billeder, tekster og varemærker er LEGO Groups ejendomsret.