LEGO Sanctuary II: Endgame-slaget 76237

Marvel-rumskib og 3 ikoniske figurer

lego 76237 sanctuary ii endgame slaget
 • 322 Dele
 • LEGO Marvel Tema
 • 76237 SKU

Lad et barn vise sin passion for Marvels filmunivers frem, så alle vennerne kan beundre det. LEGO Marvel sættet Sanctuary II: Endgame-slaget (76237) er fyldt med realistiske detaljer, der kan inspirere til fantasifuld leg og flotte opstillinger. Detaljeret rumskib og ikoniske figurer. Det 4-vingede rumskib Sanctuary II, med sine skræmmende 6 knopskydere, giver børn Marvel-filmaction mellem …

Læs mere...

Priser LEGO Sanctuary II: Endgame-slaget 76237

Lego.com LEGO.com 349 kr Se

Se flere LEGO Marvel sæt

Beskrivelse LEGO Sanctuary II: Endgame-slaget 76237

Lad et barn vise sin passion for Marvels filmunivers frem, så alle vennerne kan beundre det. LEGO Marvel sættet Sanctuary II: Endgame-slaget (76237) er fyldt med realistiske detaljer, der kan inspirere til fantasifuld leg og flotte opstillinger.

Detaljeret rumskib og ikoniske figurer
Det 4-vingede rumskib Sanctuary II, med sine skræmmende 6 knopskydere, giver børn Marvel-filmaction mellem hænderne. Det rummelige cockpit kan åbnes og afslører et pilotsæde og instrumentpanel, som den mægtige Thanos styrer skibet med. Nede i lastrummet er Evighedshandsken. Sættet indeholder 3 minifigurer: Iron Man med blå energiskud og en skyder, Captain Marvel med flammende energiskud og et skjold og Thanos med en gylden hjelm og dobbeltbladet sværd. De solide sideskinner gør det nemt for børn at gribe fat i og manøvrere det store fartøj, når de genskaber scener fra Marvel Studios-filmen Avengers: Endgame og nyder at udspille deres egne fantasifulde eventyr.

 • LEGO Marvel sættet Sanctuary II: Endgame-slag (76237) er et meget populært rumfartøj fra Marvel-filmene, fyldt med realistiske detaljer, der kan inspirere til fantasifuld leg og flotte opstillinger.
 • Indeholder 3 minifigurer: Iron Man med energiskud og en skyder, Captain Marvel med flammende energiskud og et skjold og Thanos med en gylden hjelm og dobbeltbladet sværd.
 • Rumskibet kan bygges og har cockpit og lastrum, der kan åbnes, samt 6 knopskydere. Børn kan slutte sig til de 2 superhelte i en kamp for at forhindre Thanos i at bruge Evighedshandsken.
 • Dette særlige byggelegetøj til leg og udstilling er en fremragende fødselsdagsgave, julegave eller en særlig overraskelse til børn fra 7 år.
 • Rumskibet, der kan bygges, er over 7 cm højt, 18 cm langt og 36 cm bredt – lille nok til at holde i én hånd, men stort nok til episke eventyr.
 • Alt LEGO Marvel byggelegetøj giver unge superhelte legesæt i høj kvalitet, der er designet til at rumme uendelige fantasifulde legemuligheder.
 • LEGO komponenter opfylder strenge branchestandarder for kvalitet for at sikre, at de er af ensartet kvalitet, kompatible, passer perfekt sammen og er nemme at skille ad hver gang – sådan har det været siden 1958.
 • LEGO komponenter bliver kastet, opvarmet, klemt, vredet og analyseret for at sikre, at de overholder strenge internationale sikkerhedsstandarder.

Produkt detaljer

Officielt navn
LEGO Sanctuary II: Endgame-slaget
SKU
76237
Dele
322
Tema
LEGO Marvel
LEGO pris
349 kr
Instruktioner
Download byggevejledninger

OPLYSNING: Vi kan optjene en provision, hvis du bruger et af vores links til at foretage et køb uden omkostninger for dig.

Vi giver ikke præference for disse links i prislisten. Vi er et uafhængigt prissammenligningssted, og disse links hjælper os med at vedligeholde webstedet.

LEGO© Group er på ingen måde tilknyttet denne hjemmeside. Nogle billeder, tekster og varemærker er LEGO Groups ejendomsret.