LEGO Sorteringskasse – blå 5007279

Praktisk opbevaring til LEGO fans p farten

sorting box blue 5007279
  • LEGO UNKNOWN Tema
  • 5007279 SKU

Hold LEGO fans glade på farten med denne farverige sorteringskasse. De små rum holder LEGO klodser, minifigurer og elementer adskilt og sikre under transport. Børn vil elske den kuffertformede opbevaringsboks, som er ideel til at holde styr på deres yndlingselementer. Clipsene kan låses fast for at holde alting på plads, og det halvgennemsigtige låg gør …

Læs mere...

Priser LEGO Sorteringskasse – blå 5007279

LEGO.com LEGO.com 130 kr Se

Se flere LEGO UNKNOWN sæt

Beskrivelse LEGO Sorteringskasse – blå 5007279

Hold LEGO fans glade på farten med denne farverige sorteringskasse. De små rum holder LEGO klodser, minifigurer og elementer adskilt og sikre under transport. Børn vil elske den kuffertformede opbevaringsboks, som er ideel til at holde styr på deres yndlingselementer. Clipsene kan låses fast for at holde alting på plads, og det halvgennemsigtige låg gør det nemt at holde styr på, hvad der er indeni.

  • Farverig LEGO opbevaring – Denne LEGO sorteringskasse er en sjov måde at sortere og transportere foretrukne byggeklodser og minifigurer på. Fås i flere forskellige farver
  • Holder LEGO elementer sikre – Sorteringskassen kan lukkes sikkert, så der altid er styr på indholdet
  • Praktisk størrelse – Over 16 cm høj, 26 cm bred og 6 cm dyb

Produkt detaljer

Officielt navn
LEGO Sorteringskasse – blå
SKU
5007279
EAN
5711938249991
Tema
LEGO UNKNOWN
LEGO pris
130 kr

OPLYSNING: Vi kan optjene en provision, hvis du bruger et af vores links til at foretage et køb uden omkostninger for dig.

Vi giver ikke præference for disse links i prislisten. Vi er et uafhængigt prissammenligningssted, og disse links hjælper os med at vedligeholde webstedet.

LEGO© Group er på ingen måde tilknyttet denne hjemmeside. Nogle billeder, tekster og varemærker er LEGO Groups ejendomsret.