LEGO Krokodille 31121

Fantastisk dyresjov med vilde legetjsdyr, der kan ombygges

lego 31121 krokodille
  • 454 Dele
  • LEGO Creator 3-i-1 Tema
  • 31121 SKU

Børn vil elske at besøge flodbredden og få sjove dyreeventyr med LEGO Creator 3-i-1-legesættet Krokodille (31121). Sættet omfatter en klodsbygget Krokodille med en bevægelig krop og en kæbe, der kan åbnes, samt medfølgende fugl og fiskeskelet, der kan føje mere spænding til børns historier. Legetøj med vilde dyr inspirerer til fantasifuld leg Børn kan få længerevarende sjov …

Læs mere...

Priser LEGO Krokodille 31121

Lego.com LEGO.com 189 kr Se

Se flere LEGO Creator 3-i-1 sæt

Beskrivelse LEGO Krokodille 31121

Børn vil elske at besøge flodbredden og få sjove dyreeventyr med LEGO Creator 3-i-1-legesættet Krokodille (31121). Sættet omfatter en klodsbygget Krokodille med en bevægelig krop og en kæbe, der kan åbnes, samt medfølgende fugl og fiskeskelet, der kan føje mere spænding til børns historier.

Legetøj med vilde dyr inspirerer til fantasifuld leg Børn kan få længerevarende sjov med 3 fantastiske legetøjsdyr at skabe i dette LEGO Creator 3-i-1-sæt. De kan bygge en justerbar Krokodille, ombygge den til en slange med en bevægelig krop, forvandle den til en frø med en tunge, der kan strækkes ud, eller fyre op under fantasien og finde på et andet dyr.

Kreative gaver med garanti for endeløst sjov LEGO Creator 3-i-1-legesæt giver børn nonstop action med 3 forskellige byggemodeller i hver æske! De sjove oplevelser bliver ved, fordi hver model kan skilles ad og ombyggges til det, fantasien finder på. Vælg mellem et fantastisk udvalg af 3-i-1-sæt, bl.a. rumfærger, forlystelsesparker og borge.

  • LEGO Creator 3-i-1-legesættet Krokodille (31121) giver næring til børns kreativitet med 3 modeller i 1 – en krokodille, slange og frø.
  • Hvert imponerende LEGO legetøj med et vildt dyr indeholder også et mindre dyr, der giver ekstra sjov – en fugl til krokodillen, en mus til slangen og en flue til frøen.
  • De 3 legetøj med vilde dyr er meget bevægelige: Krokodillen og slangen kan begge bevæge deres krop og kæber, mens frøen kan bevæge sine ben og lange tunge og dermed inspirere børns leg.
  • Dette LEGO Creator 3-i-1-legesæt med 454 elementer er den perfekte gaveidé til børn fra 7 år, der nyder berigende byggeudfordringer.
  • Krokodillen er over 4 cm høj, 38 cm lang og 12 cm bred – en perfekt størrelse, som børn kan lege med derhjemme eller tage med hjem til en ven for at dele den sjove oplevelse.
  • Børn kan få det 3 gange sjovere, når de vælger at lege med en skræmmende Krokodille, en farlig slange eller en sulten frø.
  • Hold udkig efter andre geniale LEGO Creator 3-i-1-legesæt, der er nye i 2021: Rumfærge-eventyr (31117), Pariserhjul (31119) og Middelalderborg (31120).
  • LEGO Creator 3-i-1-sæt rummer fantastisk sjov og god værdi, fordi børn kan bygge 3 forskellige modeller i hver æske.
  • I mere end 6 årtier er LEGO byggeklodser blevet fremstillet af materialer af høj kvalitet for at sikre, at de er nemme at sætte sammen og skille ad hver gang.
  • LEGO byggeklodser lever op til strenge internationale sikkerhedsstandarder.

Produkt detaljer

Officielt navn
LEGO Krokodille
SKU
31121
EAN
5702016972061
UPC
673419344999
Dele
454
Tema
LEGO Creator 3-i-1
LEGO pris
189 kr
Instruktioner
Download byggevejledninger

OPLYSNING: Vi kan optjene en provision, hvis du bruger et af vores links til at foretage et køb uden omkostninger for dig.

Vi giver ikke præference for disse links i prislisten. Vi er et uafhængigt prissammenligningssted, og disse links hjælper os med at vedligeholde webstedet.

LEGO© Group er på ingen måde tilknyttet denne hjemmeside. Nogle billeder, tekster og varemærker er LEGO Groups ejendomsret.