LEGO Peter Plys 21326

Genskab scener fra Disneys Peter Plys i LEGO stil

lego 21326 peter plys
  • 1265 Dele
  • LEGO Ideas Tema
  • 21326 SKU

Hvem er ikke vokset op med de hjertevarmende historier om Winnie Puha? Både tidligere og i dag er den søde, lidt naive lille bjørn uhyre populær. LEGO 21326 vil derfor helt sikkert blive et stort hit blandt både børn og forældre. Sættet er fyldt med sjove detaljer, som du kan genopleve alle dine yndlings Puh-historier med. …

Læs mere...

Priser LEGO Peter Plys 21326

Proshop.dk Proshop.dk -26% 669 kr Se
LEGO.com LEGO.com 899 kr Se

Se flere LEGO Ideas sæt

Beskrivelse LEGO Peter Plys 21326

Hvem er ikke vokset op med de hjertevarmende historier om Winnie Puha? Både tidligere og i dag er den søde, lidt naive lille bjørn uhyre populær. LEGO 21326 vil derfor helt sikkert blive et stort hit blandt både børn og forældre.

Sættet er fyldt med sjove detaljer, som du kan genopleve alle dine yndlings Puh-historier med. Du finder selvfølgelig ikke kun Plys i dette LEGO sæt, men også alle hans venner er med i sættet. Hvem er din favorit?

Opdag de vidunderlige detaljer

LEGO 21326 består af det store egetræ fra Hundred Acre Wood, som Nalle Plys byggede sin hytte under. Plys hus bag på træet kan åbnes, så du kan se alle detaljerne og have det sjovt at lege med det. Se Plys seng, den store historiebog og Plys-Kuk-uret.

Også på ydersiden af huset finder du alle mulige sjove tilføjelser. Hvad med flyvende bier omkring bistadet på træet? Selvfølgelig er honningkrukker også et must for Pooh. Lad alle vennerne hygge sig omkring lejrbålet, mens de deler honningkrukken ud. Plys har selvfølgelig også sin røde ballon med sig, så han kan gå hen og se nærmere på bistaderne. Der er virkelig tænkt på alt.

Pooh og alle hans venner

Med dette LEGO sæt får du naturligvis en Winnie Plys minifigur, men hans venner mangler heller ikke. Den lille lyserøde grisling Grisling er med, med sit karakteristiske røde tørklæde og sin sorte paraply. Kanin, herunder en gulerod, er også en del af dette sæt. Den altid dystre Eeyore er også altid til stede på Plys eventyr, og det samme gælder den meget muntre Tigger.

Spil de berømte Plys-historier med alle vennerne, eller find på dine egne eventyr. For forældre er det sjovt at genskabe Plys dejlige verden sammen med deres børn. Det vil give mange timers sjov med at bygge og spille!

Fra idé fra fan til virkeligt sæt

Dette LEGO sæt er et LEGO Ideas sæt, hvilket betyder, at idéen oprindeligt blev indsendt af en fan. I dette tilfælde var det Ben Alder. LEGO Gruppen har holdt sig ret tro mod Alders design.

Sættet består af 1265 dele. Den er 22 centimeter høj, 18 centimeter bred og 24 centimeter lang. Sættet anbefales til voksne, men er bestemt også sjovt at bygge med børn.

En genial gave

Dette omfattende LEGO sæt er en perfekt gave til enhver Plys-fan og LEGO entusiast. Både voksne og børn vil have mange timers sjov med det detaljerede sæt. Hvis I alle er fans af den elskelige lille bjørn og hans venner derhjemme, er sættet også en god gave til jer sammen.

Det er et vidunderligt tidsfordriv at bygge sættet, at opdage de mange detaljer vil give anledning til stor undren, og at genopføre og opfinde eventyr vil helt sikkert give utrolig sjov. Hvornår vil du dykke ned i Hundred Acre Wood?

  • Nyd lidt velfortjent alenetid eller kvalitetstid med familien, og genoplev barndomsminder med dette LEGO Ideas udstillingssæt (21326) med Disneys Peter Plys og Plysbjørns hus i Hundredmeterskoven.
  • Indeholder 5 figurer: minifigurer af Peter Plys, Grisling, Tigerdyr og Ninka Ninus, samt en LEGO figur af Æsel, hver med ikonisk tilbehør, bl.a. Peter Plys' røde ballon, der kan bygges.
  • Huset kan åbne bagpå for at give nem adgang til det autentiske tilbehør indeni, bl.a. en lænestol, der kan bygges, Plys-kukur og elementer, der omfatter en Plysbjørn-historiebog, honningkrukker og Plyspinde.
  • Sæt Plysbjørn på træstammen ved bålet, der kan bygges, med sin ballon i hånden, og hjælp ham med at "svæve" op for at se bierne "summe" omkring de 2 bikuber i træet.
  • Denne udstillingsmodel er over 24 cm høj, 18 cm bred og 22 cm dyb. Den vil være en ideel gave til fødselsdag eller andre anledninger til LEGO fans, hobbyentusiaster og alle, der elsker Peter Plys.
  • Perfekt til at bygge på egen hånd eller til at dele din barndoms passion for LEGO byggeri og Peter Plys med familien – du får helt sikkert lyst til at fotografere og dele billeder af denne charmerende byggemodel.
  • Dette sæt med 1.265 elementer indeholder et illustreret hæfte med detaljer om sættets fandesigner og LEGO designere samt brugervenlig, trinvis vejledning, så selv LEGO nybegyndere kan bygge med selvtillid.
  • Dette LEGO Ideas | Disney sæt til voksne er en del af en samling af unikke LEGO Ideas modeller, som alle er skabt af en fandesigner, har modtaget tusindvis af stemmer fra LEGO fans og er produceret af LEGO Koncernen.
  • Siden 1958 har LEGO komponenter levet op til strenge branchestandarder for at sikre, at de er nemme at sætte sikkert sammen og bliver til robuste modeller.
  • LEGO klodser og elementer bliver kastet, opvarmet, klemt, vredet og grundigt analyseret for at sikre, at de lever op til strenge internationale sikkerhedsstandarder.

Produkt detaljer

Officielt navn
LEGO Peter Plys
SKU
21326
EAN
5702016915648
UPC
673419341561
Dele
1265
Tema
LEGO Ideas
Alder
18+ år
LEGO pris
899 kr
Instruktioner
Download byggevejledninger

OPLYSNING: Vi kan optjene en provision, hvis du bruger et af vores links til at foretage et køb uden omkostninger for dig.

Vi giver ikke præference for disse links i prislisten. Vi er et uafhængigt prissammenligningssted, og disse links hjælper os med at vedligeholde webstedet.

LEGO© Group er på ingen måde tilknyttet denne hjemmeside. Nogle billeder, tekster og varemærker er LEGO Groups ejendomsret.